Tackla Breeze X1 ProZone Jääkiekkohousut Sr

Kysy lisää tuotteista.

Tacklan uuden sukupolven ProZone -lippulaivahousut on kehitetty parantamaan suorituskykyä useilla ominaisuuksilla, kuten ultrakevyt rakenne, tehokkaampi ilmanvaihto, parannettu joustavuus ja erinomainen iskunvaimennus hajautetulla iskunjakaumalla. Breeze X1 ProZone -housut on suunniteltu patentoiduilla hybridi iBP* korkean suorituskyvyn suojilla, jotka varmistavat vahvan suojan ja tarjoavat täydellisen liikkumisvapauden.

– Matalaprofiilinen mukava istuvuus
– Vahvat, ohuet, suojaavat ja hengittävät iBP-suojukset, jotka koostuvat ruiskutetusta HD-kehyksestä yhdistettynä muotoiltuun 30X (kertaa) laajennettuun polypropeenisuojaan
– Irrotettavat ja vaihdettavat lantion ja reisien iBP-suojukset pidentävät tuotteen käyttöikää parantaen ekologista jalanjälkeä.
– Hengittävä ja ultrakevyt päällismateriaali
– Kulutusta kestävä materiaali avainalueilla
– Lämmönhallinta
– Muotoon istuva hengittävä vuori
– Sisäinen säädettävä vyö ja nauhoitus edessä
– Säädettävä reisivetoketju

Koot S – XL

Housujen mitat:

S housujen kokonaiskorkeus 60 cm, sisäsauman korkeus 28 cm
M housujen kokonaiskorkeus 62 cm, sisäsauman korkeus 29 cm
L housujen kokonaiskorkeus 64 cm, sisäsauman korkeus 31 cm
XL housujen kokonaiskorkeus 66 cm, sisäsauman korkeus 32 cm

Sinun vyötärönympärys / pituus:

Vyötärönympäryksesi sekä pituutesi löytyy klikkaamalla palkkia KOKO-OPAS tuotesivulla ja ne ovat likimääräisiä arvioita. Sama ohjekuva löytyy myös tuotekuvista.

*iBP korkean suorituskyvyn suojukset
Innovatiivinen ote korkean suojan teknologiaan

Markkinoilla ennennäkemättömät patentoidut korkean suorituskyvyn hybridi-iBP-suojukset absorboivat ja haihduttavat iskuenergiaa vähentäen urheilijan kehoon välittyvän voiman määrää.
Kevyet ja hengittävät komponentit toimivat yhdessä hengittävän vuorauksen kanssa päästäen ilmaa sisään ja ulos tuotteeseen ylivertaisen hengittävyyden ja mukavuuden saavuttamiseksi.

KAUPPA >>