Meille töihin

Kiinnostaisiko seuramyynti mukavan asiantuntijatiimin sekä laadukkaiden seuratuotteiden parissa? Teamzone.fi etsii lisää voimaa Suomen seuramyyntiin.

Toimimme eri puolella Suomea joustavassa ja auttavassa työyhteisössä ja haemme nyt myynnin tekijöitä eri puolelle Suomea. Haluatko olla mukana seurakaupassa ja tarjota omille sidosryhmille tuotteita ja palveluita seura- ja yritysvaatetuksen parissa?

TEAMZONE TAUSTALLA VANKKA KOKEMUS

Teamzone.fi on uusi seuraportaali, josta seurojen peliasut, vaatteet ja varusteet tilataan suoraan seuroille rakennetusta visuaalisesta tilausjärjestelmästä. Taustalla toimii vankka vuosikymmenten kokemus seura- ja urheilutoiminnasta kotimaisella ja kansainvälisellä tasolla.

PALVELUT ASIAKKAILLEMME

Tarjoamme asiakkaillemme huipputuotteiden lisäksi asiantuntevaa laadukasta palvelua sekä kilpailukykyiset hinnat nopealla toimituksella. Asiakkaitamme ovat kuluttaja-asiakkaat, seurat sekä yhteisöt ja yritykset. Palvelemme asiakkaitamme useassa portaalissa, kuten teamzone.fi, tackla.fi ja tackla.eu.

KOULUTAMME SINUT

Jos olet valmis oppimaan uutta, ja olet lisäksi myyntihenkinen, koulutamme sinut alan ammattilaiseksi. Meillä pääset työskentelemään eri urheilulajien parissa ja kehittämään omaa osaamistasi tulokseen perustuvan palkkauksen parissa.

TARJOAMME HUIPPUTUOTEMERKIT SEKÄ TOIMINTAKONSEPTIN

Tarjoamme sinulle tunnetut ja korkealaatuiset huipputuotemerkit, sekä valmiin toimintakonseptin perehdytyksineen sekä vahvan tuki- ja alihankintaverkoston.

Tarjoamme mahdollisuuden hyviin ansioihin ja mahdollisuuden vaikuttaa omiin ansioihisi. Palkka voidaan maksaa ansiotulona tai yrityksesi laskutuksen kautta. Voit toimia myös osa-aikaisena omien resurssien mukaan.

ODOTAMME SINULTA

Odotamme Sinulta kaupallista kokemus- ja koulutustaustaa, nykyaikaisen tietotekniikan hyvää hallintaa, vahvaa myynnillistä työotetta ja -asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

KIINNOSTUITKO?

Mikäli kiinnostuit, laite meille vapaamuotoinen hakemus kertomalla, miten sopisit tiimiimme. Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Nylund puh. 0500 252 744 arkisin klo 9 – 17 välisenä aikana tai petri.nylundATtackla.fi sekä sähköpostitiedustelut osoitteeseen myyntiATteamzone.fi.

Back to top