Toimitusehdot

TEAMZONE.FI toimittaa peliasuja, vapaa-ajan vaatteita ja urheiluvarusteita urheilijoille, seuroille ja lajiliitoille sekä yrityksille.

Postitus- ja toimituskulut

Toimituskulut tarkistetaan tapauskohtaisesti ja otamme yhteyttä seuravastaavaan toimitustavan ja -kustannusten vahvistamiseksi, kun tilaus on vahvistettu. Toimitamme ainoastaan Suomeen.

Tuotteen vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus, 14 päivää lasketaan tavaran vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäisessä pakkauksessa ja vähentymättömänä. Palautusoikeus ei koske tilausvalmistustuotteita, poikkeuksena vioittuneet tuotteet.

Palautukset 

Palautukset sovitaan asiakaskohtaisesti. Ilmoita vaihdon tai palautuksen syy palautuspaketissa. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena jos tuote on viallinen tai joku muu myyjästä johtuva virhe. Myös tuotteen vaihtaminen on maksutonta asiakaspalautuksena. Jos koko tilaus palautetaan asiakaspalautuksena Matkahuoltoon tai Postiin postimaksutta, palautuksesta aiheutuneet toimituskulut vähennetään asiakkaalle palautettavasta määrästä. Kirjaa pakettiin asiakaspalautusosoite alla ja toimita Postin (asiakasnumero 611081), Matkahuollon (palautustunnus 9513266) toimipisteeseen tai DB Schenker noutopisteeseen (asiakasnumero palautuksille 488411):

ASIAKASPALAUTUS
Tackla Pro Oy
Teollisuuskatu 6
53600 LAPPEENRANTA

Maksutavat

Tilaus tulee laskulle ja toimituskuluista sovitaan erillisesti.

Back to top